ZORG ZOALS U WILT

Ervaring


In 2002 ben ik begonnen met de opleiding Verzorgende BBL bij het ROC in Eindhoven, een deeltijdopleiding met werkplek bij de Zorgboog.


Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plaatsen gewerkt, o.a. in Keyserinnedael in Helmond, met zowel dementerende patiënten als somatische patiënten.


Sint Josefheil in Bakel is het verpleeghuis waar ik in 2005 mijn diploma heb behaald. Als gediplomeerde heb ik vervolgens in de nabijgelegen Jan de Witkliniek een jaar gewerkt met dementerende cliënten.


Ik heb daarna als wijkverzorgende in Helmond gewerkt, drieëneenhalf jaar bij het kruiswerkteam Cederhout van de Zorgboog (nu Kruiswerk de Veste in Brandevoort). Daarnaast werkte ik bij de Zorgboog in de nachtzorg en als oproepkracht bij de stichting Sint Annaklooster.
Omdat terminale zorg niet te plannen is, ben ik in 2009 met een nul-urencontract bij diverse instellingen gaan werken, waaronder de Zorgboog, Zuidzorg en de stichting Sint Annaklooster.


Sinds de opening in 2011 van Hospice Valkenhaeghe in Helmond werk ik er als oproepkracht in de dagdienst bij de verzorging van terminale patiënten.


Talen - ik spreek nederlands, engels, duits en swahili.

Mijn CV

Bic CertificateKadogo